Team

 Partners

(vind hier Non-Executive Partners)

   

 

 

Matthijs Driessen - Partner

Ruim tien jaar ervaring in fusies en overnames. Recente transacties in onder andere machinebouw, media, functional food ingredients, software, en de uitzendbranche.

Werkte eerder als M&A adviseur voor Insinger de Beaufort Corporate Finance (v/h Reitsma & Wertheim & Partners) en als CFO van Schuberg Philis (bedrijfskritische IT infrastructuren). Partner bij CDI Global sinds 2006. Spreekt Nederlands, Engels en Duits. Studeerde Economie aan de Erasmus Universteit Rotterdam.

Email: matthijs.driessen[at]cdiglobal.com

 

Damman Nordbeck - Partner

Twaalf jaar ervaring in fusies en overnames. Recente transactieervaring in onder andere IT consultancy, de trustsector, retail en renewable energy.

Studeerde Bedrijfskunde aan de universiteiten van Groningen en Johannesburg. Werkt bij CDI Global sinds 2006. Spreekt Nederlands, Engels en Frans. 

Email: damman.nordbeck[at]cdiglobal.com

 

 

 

Frits van Servellen - Partner

Ruim 20 jaar transactie-ervaring in vele sectoren, zowel binnen Nederland als internationaal. Recent begeleidde Frits de verkoop van Carrier Holland Heating aan Systemair, de verkoop van Hertalan aan Carlisle Companies, de verkoop van SAS aan Brastec Technologies, de aankoop van Technisch Handelsbureau H. Ramakers door Brammer Nederland, de verkoop van de verpakkingsactiviteiten van ELMOS A.G. aan Sencio (een portfoliobedrijf van Nimbus), de MBO van Dresdner VPV (nu geheten Hof Hoorneman Bankiers), de BIMBO van Resato en de verkoop van Schoevers aan Astor Participaties.

Frits was Partner van CDI Global tussen 1998 en 2001 en keerde als zodanig terug in 2012. In 2001 was Frits de initiator en mede-oprichter van PhiDelphi Corporate Finance, waar hij tot 2012 als partner aan verbonden bleef.

Studeerde Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde aan het Swiss Federal Institute of Technology, Zürich. Spreekt Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Email: frits.vanservellen[at]cdiglobal.com

 Non-Executive Partners

(vind hier Executive Partners)

 

 

Peter Koomen Non-Executive Partner

Meer dan twintig jaar ervaring in fusies en overnames, o.a. bij Hagemeyer NV en als partner bij CDI Global. Zeer uitgebreide transactie-ervaring in onder meer de voedingsindustrie, financiële dienstverlening, technische distributie en installatie, FMCG en retail. 

5 jaar ervaring als Investment Director bij Skagen Conscience Capital Ltd in Londen. Momenteel president-commissaris bijn Teslin CS en investeerder.

Email: peter.koomen[at]cdiglobal.com

 

Sander Smits van Oyen Non-Executive Partner

Vijfentwintig jaar ervaring in fusies en overnames. Mede-oprichter van CDI Global in Nederland in 1989. Zeer uitgebreide transactie-ervaring in een veelheid van sectoren. 

Naast CDI Global is Sander mede-oprichter, investeerder en fondsbeheerder van Sovec Venture Capital, een fonds dat investeert in middelgrote ondernemingen in Afrika.

Email: sander.smitsvanoyen[at]cdiglobal.com

 
 

 

Share